Over mij

Leven vanuit je ware essentie. Je (hoog)gevoeligheid, sensitiviteit omarmen en dit als kracht en talent inzetten. Zijn wie je werkelijk bent: dat is mijn levensmissie. Ik wil vrouwen, moeders & kinderen inspireren, motiveren en vol liefde laten voelen wie ze werkelijk zijn. Daarmee kan je een lichter en gelukkig leven leiden, in het hier en nu, zonder oordelen. Ik weet dat die kracht, geluk en liefde al in jezelf zit. Het is de kunst om dit weer te gaan voelen en ervaren.

Diepe dalen
Ik heb, net als iedereen, diepe dalen gekend in mijn leven. Mijn jeugd en de pijnlijke en traumatische ervaringen die ik heb ervaren, hebben gezorgd voor heel veel pijn, voor angst, verdriet en onzekerheid. In die diepe dalen werd ik met mijzelf geconfronteerd en uiteindelijk realiseerde ik me dat dit alles, mijn leven, ‘slechts’ mijn verhaal was en dat ik dit niet zelf was. Ik ontdekte dat ik zelf verantwoordelijk ben om écht gelukkig te zijn. Hoe ik mijn sensitiviteit nu ben gaan inzetten als talent. Door in overgave te leven en in vertrouwen heb ik mijn kracht kunnen omarmen. Zo heb ik mijn blokkades en overtuigingen kunnen aankijken en transformeren. Ik aanvaarde mijn schaduw als mooiste cadeau en van daaruit is er beweging gekomen om mijn licht hierop te laten schijnen. Er is een verlossing gekomen om vrij te zijn ook voor mijn kinderen. Elk mogen ze hun eigen weg bewandelen. Ik heb elke steen hoe ruw die ook was opgeraapt, aangekeken, en geheeld zo verlegd zodat hun er niet moeten over struikelen.

 

Mijn Aanpak

Ik begeleid je om bewust  te worden dat jouw lichaam jouw boodschapper is en dat jij je energie voor je kunt werken en jij jezelf intuïtief kan leiden. 

Je ervaart hoe je de dingen voor je kunt laten werken op emotioneel en energetisch niveau. Want jouw lichaam liegt nooit en geeft je alle informatie die nodig is om te voelen, helen, groeien en ontwikkelen.

Steeds liefdevoller ga je voelen dat jij altijd een keuze hebt en eigenaarschap kunt nemen over de dingen die van jou zijn en los kunt laten wat van de ander is. 

Terwijl je samen met mij jouw persoonlijke transformatieproces start waarbij we de verbinding leggen tussen je denken (hoofd), voelen (emotioneel en energetisch in het lichaam) en het doen (gedrag). 

 

                                                                                            

Intake

Heb je interesse in dit traject? Neem dan contact voor een telefonische gevoelsgesprek. Het gevoelsgesprek is volledig gratis! Mail me il.silenzio@hotmail.com

Wanneer het klikt met elkaar, gaan we aan de slag met een op maat gemaakte routeplan. Het traject geeft je handvatten en praktische tips die helpen je gevoelens op een rijtje te zetten. Samen bespreken we hoe het gaat en werken we richting de toekomst. 

Nazorg

Na afloop van het traject hebben we nog een telefonisch gesprek om te kijken hoe het met je gaat.

Zelf heb ik een holistische visie; ik geloof dat alles 1 is. Alles is met elkaar verbonden. In mijn werk pas ik dat ook altijd toe. Ik ken de kracht en wijsheid hiervan, die ik jou ook laat ervaren. Zodat je door kunt met jouw leven. 

Missie

Mijn missie is om dit licht, die essentie, bewustwording en die zelfliefde te verspreiden. Ik gun het iedere moeder & kind om te leven vanuit het hart, om vrij te zijn. Ik wil hen ondersteunen om hun hart open te zetten en te leven in het nu. Dat ze hun (hoog)gevoeligheid kunnen omarmen en als talent en kracht kunnen inzetten en zien. En dat doen we samen door te verbinden, lief te hebben en te leven vanuit ons hart. Door dankbaar te zijn voor ons verhaal, waar we van leren. En door elk moment en van de kleinste details te genieten. In ieder mens schuilt onvoorwaardelijke liefde en een baken van licht.

Visie

Ieder mens is vanuit zijn essentie al heel en compleet. Als je dat beseft, kun je leven vanuit je hart. Je gevoel laten spreken en leven zoals jouw leven bedoeld is.