Intuïtieve brief

Wil jij:

  • Informatie over jouw rijke innerlijke belevingswereld 
  • Begrijpen welke boodschappen jouw lichaam voor je heeft 
  • Vanuit je zielsleven boodschappen ontvangen welke beweging je mag maken voor jezelf 
  • Voelen wat klopt 

Of een uniek betekenisvol cadeau aan iemand die je lief is geven? 

Bestel dan de intuïtieve brief en laat je verrassen met woorden die jij mag lezen, omarmen en voelen. Een brief waar je zelfs na een aantal jaar met warme betekenis op terug kunt kijken

Wat is het? 

De intuïtieve brief is een persoonlijke tekst die ik schrijf door in te checken op jouw energie via een foto van jou. Je kunt een vraag inbrengen, maar als je die niet hebt schrijf ik op wat er op dat moment aanwezig is. Het is heel uniek en heel persoonlijk. Het is een weerspiegeling van je binnenwereld. Jouw lichaam en gevoelsleven die een stem krijgt op papier. 

De energie transformeert zich in dichtvorm met verhalen, beelden en/of lichaamsdelen met een symbolische betekenis. Alles is mogelijk, de vertaling van de energie resoneert met jou. Soms volgt uit de brief een praktische tip of oefening om mee aan de slag te gaan, afhankelijk van en of je een vraagstuk hebt ingebracht. 

Met een liefdevol uitgangspunt geeft de brief je weer helderheid in de richting waar je naar toe mag bewegen. Het vertrouwen dat je in jezelf mag (her)vinden. Waar je nog nodig hebt te verzachten in je lichaam of emoties mag verwerken. 

Het is een cadeau aan jezelf waarbij je je eigen ontwikkelings- en transformatieproces kunt teruglezen. Door het lezen van de brief ontwikkel je meer vertrouwen in jouw unieke levenspad. 

Dit krijg je: 

Een intuïtieve brief van vaak circa 4  a 4’tjes op basis van jouw energie, foto en kaart opgemaakt in hoge afdrukbare kwaliteit pdf zodat je deze prachtige brief eventueel kunt uitprinten. 

Werkwijze: 

Ik begeleid in de bewustwording dat jouw lichaam jouw boodschappen, en je jouw energie voor je kunt laten werken en jouw intuïtie leidt. 

Je ervaart inzichten in hoe de dingen voor je werken op emotioneel en energetisch niveau. Want jouw lichaam liegt nooit en geeft je alle informatie die nodig is om te voelen, helen, groeien, ontwikkelen en gewoon te zijn. 

Steeds liefdevoller ga je voelen dat jij altijd een keuze hebt en eigenaarschap kunt nemen over de dingen die van jou zijn en los kunt laten wat van de ander is. 

Terwijl je samen met mij jouw persoonlijke transformatieproces start waarbij we de verbinding leggen tussen je denken (hoofd), voelen (emotioneel en energetisch in het lichaam) en het doen (gedrag).