Stralen vanuit je moederhart

De route naar een relaxed hoogsensitief moederschap

Ontdek hoe je in 4 praktische stappen meer in verbinding kan komen met je gevoel. 

Zodat jij vanuit het moederschap jezelf meer op nummer 1 zet.

Overspoelt het moederschap jou?

Zit jij veel in je hoofd?

Ben je het contact met je gevoel kwijtgeraakt?

Verlang jij naar meer rust en balans als hooggevoelige moeder?

Ben jij hoogsensitief en zoekende in wat dit voor jou betekent binnen het moederschap?

In deze training leer je in 4 stappen weer thuiskomen bij jouw gevoel

Goed voor jezelf zorgen betekent dat jij vanuit deze balans ook beter voor je gezin kan zorgen

 

Herken je dit?

De dagen vliegen voorbij. Ze zijn gevuld met het zorgen voor iedereen binnen het gezin. Tegelijkertijd voel je ook ontzettend veel,. Je raakt het overzicht kwijt en merkt dat je batterij leegloopt zonder een moment van opladen.

Het moederschap verandert jou als vrouw. 

Jouw leven als vrouw is niet meer zoals het ervoor was. De verantwoordelijkheden die je hierdoor met je meedraagt, de zorgen die erbij meekomen. De lat die je ongemerkt te hoog voor jezelf legt.

Eigenlijk zou je graag nog wat voor jezelf willen doen, maar je hebt de energie er niet meer voor. Je zit veel in het hoofd met alles wat moet en wat er zich heeft afgespeeld.

Verlang jij naar:

Meer verbinding met jezelf en daardoor meer rust in je hoofd?

Een reis naar ontspannen moederschap. Gun jezelf eens de ruimte om dichterbij jouw essentie te komen.

Hoe zou het voor je zijn wanneer jij vanuit jouw kracht het moederschap kan ervaren?

“Gun jezelf weer die verbinding met jouw gevoel en intuïtie.           

 Jij bent jij en doet alles op jouw unieke manier.             

Moederschap vanuit puurheid en gevoel.”  

Na het volgen van de training … 

Wie jij bent als hooggevoelig persoon en moeder en hoe je vanuit volledige verbinding met jezelf en jouw gevoel in het dagelijkse leven kunt stappen.

Hoe jij weer dichterbij jezelf kan komen en dat jij van daaruit als hooggevoelige moeder ook ontspannen ouderschap kunt ervaren en vanuit vertrouwen kunt gaan leven.

Meer rust en balans in het leven. De buitenwereld spiegelt jouw binnenwereld. Wanneer jij in verbinding staat met jouw gevoel, zal je ook rust gaan zien in jouw (naaste) omgeving.

Wat zeggen anderen

Bij Vanessa krijg je:
inzichten, rust, ontspanning
en vooral energie. Deze ontbrak en heb ik met de jaren als moeder verloren. Ze weet wat ze doet. Voelt perfect aan waar je blokkades liggen. Een echte aanrader. Thuiskomen bij jezelf.

Tessa

De coaching en het traject dat ik bij Vanessa volgde waren erg fijn en verhelderend.
Je merkt dat ze tijd neemt en dat ze tot bij de kern kan komen. Haar maatwerk is een topper geweest in mijn proces.

Veerle

De klik was er meteen, niet voor niets kwam Vanessa op mijn pad. Als hoogsensitieve mama was het moeilijk om mezelf te begrijpen laat staan mijn kind. Vele vragen kwamen in mij op. Wist geen raad meer hoe dit te benaderen. Tijdens het traject werd al veel duidelijk. Kreeg handige tools aangereikt en de verbinding tussen mijn kind en ik was veel soepeler en werd versterkt. Eindelijk begreep ik hoe ik ermee kon omgaan.

Sarah


Een lichter leven door jezelf liefde te geven. 

Vanuit volledige verbinding ontspannen moederschap ervaren.

 

Deze training heeft direct impact op hoe jij je als hooggevoelige moeder voelt.

Je weet wat jij wilt en hoe je daarmee de sleur van de dag voor jezelf kan doorbreken. Zodat jij jezelf niet meer wegcijfert en jezelf op nummer 1 zet!

Je komt door middel van praktische en duurzame tools achter welke voordelen hooggevoeligheid voor jou heeft binnen het moederschap en hoe je vanuit jouw kracht dit kunt ervaren.

Kies vandaag nog voor deze weg waardoor rust en balans in jezelf kunt gaan ervaren!

Veel gestelde vragen

Deze training is echt voor jou wanneer jij als hooggevoelige moeder vastloopt en daar verandering in wilt brengen. Je ervaart het moederschap als intens, je zit veel in je hoofd en je verliest daardoor jezelf.

Deze training gaat echt werken voor jou als jij heel graag terug wil thuiskomen bij jezelf in je energie verankerd. Dat je terug verbinding wil met je gevoel/ intuïtie. Vanuit je hoofd weer terug in je lijf landen. Zoals voor alle trainingen ook van toepassing is, is dit ook voor deze van toepassing: ‘ Hoe meer tijd, aandacht en energie jij in deze training stopt, des te meer focus en energie haal je er uit.

Ik weet als geen ander hoe het is om als hooggevoelige persoon het moederschap te ervaren. Daarnaast is moederschap gewoon intens, je leven draait volledig om en het is een zoektocht om daar een weg in te vinden dat voor jou goed voelt. Leven vanuit gevoel en intuïtie is essentieel voor mij en alle inzichten en lessen die ik hierin heb geleerd zijn verweven in deze training. Zodat je daadwerkelijk rust gaat ervaren binnen je gezin. Kinderen zijn een ster in ons te spiegelen.